Anya

NUME
Ana Marian

ANUL DEBUTULUI
2006

CONCERT DE DEBUT SI CEA MAI CUNOSCUTA PIESA
Primul concert de debut solo a avut loc in LiquidClub din Sibiu. Cea mai cunoscuta piesa a mea este ” Fool me” ,care detine peste 7 mil de vizualizari pe youtube( compozitor Ciprian Blaga).

PREZENTARE
Privesc viata ca un dar si incerc sa ma bucur de ea intr-un mod sanatos si responsabil. Nu ma incadrez in tipare si niciodata nu cred ca m-am incadrat. Sunt atrasa de pasiune, de inteligenta si inovatie. Nu as putea sa fiu eu daca nu as fi inconjurata de prieteni, de lucruri simple si de amintiri. Iubesc oamenii si imi place la nebunie sa-i fac sa zambeasca. (www.anyablog.ro)

Toate concertele mele reprezinta ceva aparte in cariera mea si un castig de experienta. Concertele pe care le sustin acasa, la Sibiu ma incarca, pe langa energia pozitiva pe care o resimt la fiecare concert de-al meu, cu caldura si cu sentimentul de apartenenta.

CE INSEAMNA SIBIUL PENTRU SUFLETUL UNUI ARTIST?
Sibiul inseamna liniste si relaxare pentru mine. Aerul, oamenii, privelistea, totul imi pare special. Mereu plec prin tara cu gandul ca ma intorc acasa, la Sibiu, iar pentru mine e un aspect important sa fii intors acasa! Aici pot sa compun, sa ma incarc cu energie pozitiva, safiu eu insami. E mare lucru sa fiu Sibianca!

UN GAND RAZLET
” Un om sadeste in lume ceea ce poarta in inima sa” !