BIO
Nascut la Medias.

STUDII
MIHAI ZGONDOIU este absolvent al Facultății de Arte şi Design din Timișoara, licenţiat şi absolvent de masterat în grafică.
Liceul de arte Sibiu.

LUCRARI “BALUL TINERILOR ARTISTI”
“Blue Golden Hand” / 50x70cm / serigrafie color / 2012
“My Gold Star 1” / 25x25cm / obiect / 2013
“My Gold Star 2” / 25x25cm / obiect / 2013

MIHAI ZGONDOIU
Activează ca artist vizual în următoarele domenii: desen, colaj, foto, video – instalaţii, performance, artă urbană. În 2008 a fost co-curator al Bienalei Internaţionale de Gravură Experimentală IEEB 3. Începând cu anul 2009 coordonează și curatoriază proiectele vizuale la ATELIER 030202 – spaţiu de artă contemporană, iar din decembrie 2012 este co-curator al galeriei geamMAT a Muzeului de Artă din Timișoara. Este membru UAP și doctorand la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti.

În țară a expus în cele mai reprezentative muzee, galerii și spații experimentale de artă contemporană: Muzeul de Artă, Timişoara, Muzeul Florean de Artă Contemporană – Baia-Mare, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul de Artă – Satu Mare, Muzeul de Artă – Arad, Galeria de Artă Contemporana a Muzeului Naţional Brukenthal – Sibiu, Muzeul de artă vizuală – Galați, Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti – Mogoşoaia, Galeria Calina – Timişoara, Galeria Jecza – Timişoara, Galeria ArtYourself – Bucureşti, Galeria Victoria ArtCenter – Bucureşti, Galeria AnnArt – București, Galeria Aiurart-București, ParadisGarage – Bucureşti, Atelier în Tranzitie – Bucureşti. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România. Trăiește și crează în București.

SITE WEB / facebook
www.mihaizgondoiu.ro https://www.facebook.com/zgondy

Email: mihaizgondoiu@yahoo.com

Mihai Zgondoiu